Skip to main content
Inkt

Tampo Techniek Nederland BV ook bekend als TTN is al meer dan 35 jaar
fabrikant van tampondruk apparatuur en verbruiksartikelen. Gedurende deze periode is TTN
uitgegroeid tot een zeer ervaren leverancier voor de tampondruk industrie.

Tampondruk inkt

TTN is wederverkoper van Marabu tampondruk inkten en additieven.

Deze tampondruk inkten zijn in vele verschillende standaard kleuren leverbaar. Daarnaast kunnen we ook op maat gemaakte kleuren aanleveren in alle denkbare kleursystemen zoals PMS, RAL, HKS etc. We kunnen ook kleuren mengen op basis van kleursamples die door u fysiek worden aangeleverd. Met behulp van onze foto-spectraal meter kunnen we de kleur meten en vervolgens namaken.

Marabu heeft ook gratis software beschikbaar om zelf kleuren te mengen op basis van hun standaard kleuren. In deze software zijn alle denkbare recepten beschikbaar van alle inktsoorten en praktisch alle denkbare kleursystemen. Via deze link kunt u dit programma gratis downloaden. Kies voor de internet versie. Dan heeft u namelijk nooit meer updates nodig en worden de recepten vanuit een centrale database opgehaald die altijd up-to-date is.

LINK: https://www.marabu-inks.com/products/colour-management/marabu-colormanager-mcm.html

Voor aanvullende technische informatie over de soorten tampondrukinkt en op welke materialen u deze kunt gebruiken, kunt u het bijgevoegd PDF bestand raadplegen.

Voor het testen van de juiste tampondruk inkt voor op uw product bent u bij ons aan het juiste adres. Om de juiste keuze te maken uit het assortiment van tampondrukinkten kunnen wij voor u eventueel testen verzorgen op het gebied van hechting, kleurechtheid, dekking en slijtvastheid.

Marabu heeft een zeer uitgebreid pakket tampondrukinkten van hoogwaardige kwaliteit. Alles wat Marabu in hun assortiment heeft kunnen wij u aanbieden. Echter om overzicht te behouden laten wij u op onze site slechts een selectie zien van de meest gebruikte inkten.

Heeft u vragen? Bel of email ons gerust. Onze specialisten op het gebied van tampondruk inkten staan u graag te woord.


Marabu TPY

De Marabu TPY is onze meest verkochte tampondruk inkt en is het meest universeel inzetbaar. Deze inkt is vooral populair in de relatiegeschenken industrie vanwege zijn diversiteit. Deze inkt is zowel in 1-component als in 2-component te gebruiken. Voor meer aanvullende info kunt het bijgevoegde PDF blad raadplegen.

Marabu PP

PP staat voor polypropyleen. Dit is een soort kunststof waar een standaard tampondrukinkt niet op hecht zonder het oppervlak voor te behandelen. Met PP tampondruk inkt is dit in de meeste gevallen niet nodig en hecht het zonder voorbehandeling. Deze inkt is alleen als 1-component te gebruiken. Voor meer aanvullende info kunt het bijgevoegde PDF blad raadplegen.

Marabu TPGL

GL staat voor glas. Deze tampondruk inkt wordt dan ook veel gebruikt voor het bedrukken van producten van glas, keramiek en aardewerk. Daarnaast is deze inkt ook zeer geschikt voor het bedrukken van metalen ondergronden zoals chroom, aluminium e.d. Deze inkt is alleen als 2-componenten te gebruiken. Als de inkt op de juiste manier gedroogd wordt is deze inkt zelfs vaatwasser bestendig. Voor meer aanvullende info kunt het bijgevoegde PDF blad raadplegen.

Marabu TPX

De tampondruk TPX inkten zijn speciaal ontwikkeld voor de textiel industrie. Deze inkt is voorzien van het OEKO-TEX TM certificaat. De inkt wordt veel toegepast bij het tagless printen van bijvoorbeeld T-shirt, broeken, petten, schoenen, lingerie etc. Voor meer aanvullende info kunt het bijgevoegde PDF blad raadplegen in praktijk is gebleken dat deze inkt ook prima inzetbaar is op andere gebieden buiten textiel. Voor meer aanvullende info kunt het bijgevoegde PDF blad raadplegen.

Marabu TPU

TPU is een tampondruk inkt die extreem goed chemisch resistent is. Wel moet deze tampondruk inkt altijd in 2-componenten vorm gebruikt worden met toevoeging van harder. Voor meer aanvullende info kunt het bijgevoegde PDF blad raadplegen.

Marabu TPC

De Marabu TPC tampondruk inkt is een UV tampondruk inkt. De inkt droogt vrijwel direct zodra de inkt wordt blootgesteld aan UV licht. Deze tampondruk inkt wordt dan ook veel gebruikt bij tampondruk automatiseringen waarbij bijvoorbeeld producten na het bedrukken direct ingepakt worden of op elkaar komen te liggen. Een bijkomend voordeel van deze inkt is dat deze niet gemakkelijk indroogt op de machine. Deze inkt is zowel in 1-component als in 2-component te gebruiken. Voor meer aanvullende info kunt het bijgevoegde PDF blad raadplegen.

Marabu TPL

De TPL tampondruk inkt is in veel toepassingen vergelijkbaar met de TPY series. De verschilleen zijn op detailniveau. Deze inkt is zowel in 1-component als in 2-component te gebruiken. Voor meer aanvullende info kunt het bijgevoegde PDF blad raadplegen.

Neem nu contact op

Geïnteresseerd?
Mail ons

Contact

Tampo Techniek Nederland B.V.
Mail ons

© Tampo Techniek Nederland BV - Website: Van Dongen Design - Inloggen